Dag 3

Reizen: 

Reisdag, erg wennen om hier zonder kids rond te rijden.

De rit was prachtig zie foto's.
We zijn om half 8 uit SF vertrokken, na eerst een discussie bij de autoverhuur. De dame daar wilde wat extra geld verdienen door ons te bezweren dat we de auto met een volle tank weer terug moesten brengen. Maar we kregen een volle tank gratis en dat stond zowel in het Nederlands als in het Engels op het papier.
Ze werd er zo pissig van dat ze riep toen we weg gingen, "you'r damn sure you pay for all your tickets you selve", nu hebben we nog nooit tickets gehad hier, maar you never know, and we payen ze ourselves.
De reis verliep sneller dan verwacht. We dachten halfverwege te moeten overnachten, maar we zijn al bij L.A.
We reden langs de camping waar we met de kids ook altijd stonden, Het Valencia trailerpark, een mooie rustige camping toen, maar nu 2x zo groot en stampvol heel raar, we kenden het bijna niet terug.
We zijn nu in een Best Western hotel, een prachtige kamer, niet aan de snelweg. Met koelkast, airco en een mooie badkamer. En ...............het bed is 2x2, we raakten elkaar gewoon kwijt gisteravond.
De firefighters van de bosbranden logeren hier ook, voor de deur staan de brandweerauto's netjes op een rij. We zullen er een foto van maken, als ze er straks nog staan.
De mannen moeten zelf hun overnachtingen betalen van Schwarzenegger, want California is failliet. En een kamer kost 100 dollar per nacht. Ze spreken er hier schande van.
Straks gaan we naar Universal een dag eerder dan gepland. Maar eerst nog slapen, want het is nu kwart voor 5. Nog een beetje last van de jetlag. Een beetje maar.