Data enzo!

Reizen: 

Gisteren waren we op een wat aftandse campground neer gestreken, nog hartstikke duur ook. en het zwembad behoorlijk koud. Maar eerst de gisteren ochtend. Om half 7 hoorden we buiten geroep Martin, Martin, en veel mensen zoeken. We dachten de hond, of de kat. Maar drie kwartier later kwam er een oma langs lopen met haar kleinzoon van een jaar of 7. Wat er gebeurt is daar komen we natuurlijk niet achter, het beangstigde wel. 

Vandaag zijn we eindelijk voor het eerst in 3 1/2 week naar de Mac geweest we zijn er een half uur voor omgereden. Het was heerlijk. Tot en met het ijs. Voor de rest eten we tamelijk gezond. Geen vette zooi, geen fastfood. We hebben een mooie campground gevonden in Bloomfield. We hebben weer een prachtige rit gereden vandaag. tot en met een tradingshop van een indianenstam. Ik heb een mooi kleed gekocht en een pot gemaakt door een navajo. 

Daarna opweg naar hier, omdat we van hieruit richting Monument Valley gaan en dan verder naar het westen. Het magische van de grotten is nog niet uit ons hoofd. We zijn zo blij dat we de dvd en het boek hebben gekocht de foto's zijn toch lastig.

We kunen bijna geen foto's uploaden, we zijn nl heel snel door onze data heen hebben we gemerkt. We gaan proberen per stukje 2 of 3 foto's en dan maken we na de vakantie een fotoboek.

De campground is dus in Bloomfield. een klein dorpje midden in het noorden van New Mexico. We blijven hier 2 nachten. Ze hebben een prachtig zwembad en het is niet heel duur.

Het is toch gelukt met de foto’s.

 

 

 

  • Onderweg in New Mexico
    Onderweg in New Mexico
  • Een witte rots in donker rode aarde
    Een witte rots in donker rode aarde