Nog 62 dagen

Reizen: 

Het schiet op het is zo 21 mei, langzaam maken we een soort van route. Maar er zijn veel hoogtepunten uit het verleden waar we graag nog een keer langs gaan. We kunnen daardoor moeilijk een planning maken van wanneer we waar zijn. De eerste grote stop is New Orleans. Daar blijven we een paar dagen, er is veel te zien. Daarna waarschijnlijk Fort Worth, een pleisterplaats uit de tijd van de cowboys en emigratie's van uit Europa. Het was een eerste stop vanaf New York. De binnenstad schijn nog heel leuk te zijn, en er is ook nog een veemarkt/veiling ook een overblijfsel uit de 19e eeuw.

De eerste 9 dagen zijn we natuurlijk in Orlando. Daar hebben we een appartement en een auto. 30 mei halen we de camper op bij Road Bear. We gaan naar Universal Studio, en kijken in Kissimee, daar gaan we in de kerstvakantie heen met alle kids. Ook willen we naar het strand een paar dagen, en de swamps. En voor de rest zien we wel.

We nemen wat meer koffers mee dan vorig jaar, ten eerste gaan we langer en ten tweede kwamen we vorige keer ruimte te kort en hebben we te veel daar gelaten. En zo gaan we verder met voorbereiden.