1e dag de boot en Schotland

Reizen: 

We zitten nu op het trapje van "The Well Country Inn" in de buurt van Loch Leven in Schotland op de draadloze verbinding van ene Martin ongetwijfeld een Schotse inwoner.
Het hotel zelf heeft geen internet in bereik. Daarom maar op deze illegale wijze.
De bootreis ging op een vertraging van ruim een uur, prima. Het inladen van alle auto's en vrachtauto's ging veel langer duren dan gedacht. Ondertussen hebben wij ons vermaakt met het kijken naar een meeuwen echtpaar, die hun nestje hadden gebouwd op de loopbrug van de voetgangers terminal. Het ene jonkie ging gewoon met de bewegingen van de terminal mee. Erg grappig om te zien.
We hebben in de winkel de door Kaya bestelde smarties met prinses en auto gekocht en daarna vroeg naar bed. Al bij al hebben we bijna 12 uur geslapen.
Vanmorgen klokslag half 8 werden we wakker. Het ontbijt was erg lekker en veel. De obers probeerden fanatiek de "vers geperste" jus d'orange te slijten van 3,50 per glas(je). De automaat had ook jus d'orange zat bij het ontbijt inbegrepen.
De boot kwam natuurlijk ook ruim een uur te laat aan. Maar met aftrek van het uur verschil viel het toch nog mee.
Om half 10 Engelse tijd waren we op weg. Naar Falkirk voor het Falkirk wheel.
Dat was een indrukwekkend bouwwerk. Sinds 2002 wordt de pleziervaart en kano's enz. Via deze lift 35 meter omhoog of omlaag gebracht. Ter overbrugging van de 11 sluizen. Helaas was de boot waarmee wij zouden varen voor een rondvaart stuk. Wat betekende dat wij pas om 10 voor 4 mee konden. Dat vonden we te laat. Geen rondvaart helaas.
We hebben nog rond gewandeld in Culross. Een heel oud stadje aan het water erg leuk.
Nu zitten we op het stoepje voor onze hotelkamer dit verschal te maken en met een beetje goeie wil ook de foto's in te laden.
Toch nog gelukt zelfs zonder legaal internet.