1 jaar 3 weken geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Het is bijna niet te geloven dat we pas gisteren uit Dronten zijn vertrokken. We vlogen op tijd dat was fijn en we hadden mooie plaatsen. Daarvoor zijn we bij de Mac gaan ontbijten. De deksel nog wat koffie gemorst over de rugzak, daar begon het mee. 

Bijna aan het eind van de vliegreis stond Harry's cola op de grond op de riem van mijn rugzak die ik nodig had, dus cola om. De wifi in het vliegtuig deed het niet helaas, we hebben 2 vouches van 150$ per stuk, we moeten nog uitvinden wat we er mee kunnen.

Jeep Grand Cherokee Laredo
2 jaar 1 week geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Van 1 oktober 2019 t/m 31 oktober 2019, gaan we de hele Oostkust van de USA verkennen.

Geen Alaska voorlopig.

2 jaar 3 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Vandaag rustig begonnen. Eerst maar eens aan de overkant koffie en jus d'orange gehaald. De straten zijn hier smal dus dat was zo gepiept. Daarna naar Dr. Martens in opdracht schoenen voor Kaya gekocht. Het was lastig kiezen zwart of blauw. Het is blauw geworden.

The Golden Gate
Alcatraz vanaf the Golden Gate
Voor we begonnen
Onderweg tegen de wind in.
2 jaar 3 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Gisteren aangekomen in San Francisco. Het hotel ligt mooi centraal, met een klein nadeel. De trammetjes die rijden op 2 lijnen in San Francisco hebben hun eind punt hier in de straat en dat maakt veel lawaai, tot s' avonds laat. Voor de rest is het gewoon een lawaaierige stad. Zoals alle grote steden. Het weer was prachtig gisteren. We hebben de Apple store even bezocht.

De Apple store, pui dicht vanwege de rook
De lift naar de Cheesecake Factory
De poort naar Chinatown
Een chineesbandje in Chinatown
2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

We hadden er zin in vanochtend. Om nou eens vanuit Monterey te gaan whale watchen.

Het begon al bij het parkeren we mochten niet parkeren waar we stonden, daar mochten geen rv's. Dus naar een andere parkeerplaats. Daar moesten we van te voren een parkeerkaart halen. Was niet duidelijk dus weer terug een parkeerkaart gekocht. Toen konden we eindelijk door.

2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Na een mistige dag eindigde het toch nog warm. We stonden vanmorgen op met 13C. Dat is niet echt warm. We zijn Highway 1 op gegaan. Dat is de kustweg van San Diego naar Seattle. Bij de plaats Big Sur heeft 2 jaar geleden een aardverschuiving een einde gemaakt aan een brug. We hadden gehoord dat er een wegomleiding zou zijn.

Hele grote olievelden zijn er nog ook hier in California
Zeeolifanten aan de kust van California
Er zaten er ook veel in zee.
Het strand van de zeeolifanten
Zo gaat dat hier bij wegwerkzaamheden, netjes wachten tot je achter deze pick-up aan mag.
2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

We zijn aanbelandt bij de Pacific het westen dus. Alleen er hangt een dikke mist over de Stille Oceaan. En het is niet erg warm. Hadden we vanmorgen nog zo'n 38C het is nu niet warmer dan een graad of 16.

Dat is een tegenvaller en het is koud buiten. In de camper hangt nog steeds de warmte van het binnenland.

We hebben een campground tegen de duinen aan. We zullen morgenochtend eens kijken of we wat foto's bij de zee kunnen maken.

Morgen en woensdag rijden we rustig naar boven richting San Francisco.

2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

3 dagen en nachten in 42C was wel genoeg. We hebben erg veel plezier gehad van onze mooie plaats onder de bomen. Gisteravond zijn we naar de Fremont Experience geweest dat met de zoomline dus. Maar eerst hadden we nogal een vreemde Uber chauffeur. Ze wilde ons graag iets anders laten zien dus werden we afgezet bij Containerpark winkels en kroegen in een container. Nou ja daar hadden we niet omgevraagd. Ze heeft dus ook een slechte beoordeling gekregen.

Skyline Las Vegas
De Camper lekker in de schaduw
De kerstman op de achtergrond is het resqueteam bij het zwembad
2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Sinds dinsdagmiddag zijn we aanbelandt in Las Vegas. We hebben de mooiste plaats van de campground. Lekker onder de bomen. Dus het valt nog enigzins mee met de hitte. Gisteren was het op het hoogte punt 42C. Dat is zo enorm heet dat kan je je haast niet voorstellen.

2 jaar 4 maanden geleden toegevoegd door Trudi Heuvelmans.

Gisteren waren we rond de middag bij de North Rim en het was wederom prachtig. Na wat geklauter zijn we naar de uitkijkpost gegaan. Daar foto's gemaakt. En toen gaan lunchen met de North Rim op de achtergrond, het was een echt wauw effect. We konden binnen in het park met de National Park pas die we vorig jaar hebben gekocht en nu nog steeds geldig is. We hebben de pas allang terug verdiend.

Dit is de Coloradoriver voordat hij bij de Grand Canyon is. Deze kloof is een Navajo monument.
De narrowbridge bij het Navajo monument
Deze berg heet Lady en is onderdeel van the North Rim
The North Rim van de Grand Canyon