1e dag San Francisco

Reizen: 

Allereerst even: ivm de server van dit hotel kan ik geen foto's uploaden. dat proberen we vrijdag op een andere plek.

Vandaag zijn we bij Lori's gaan ontbijten. Een typisch Amerikaans restaurantje. Harry had gebakken eitjes met spek en 2 pannekoeken (wat een combi) maar het was het Amerikaanse boerenontbijt. Volgens de kaart. En ik pancakes met blue berry's.
Het was lekker en leuk om daar weer te zijn.
Daarna in de stad rondgekeken en de cable car naar Fisherman's Warf genomen.
Daar hebben we zo'n beetje alle winkeltjes weer gehad en er is het e.a. veranderd. De leuke tekeningen met namen worden niet meer gemaakt Aleta. We hebben overal gekeken maar ze zijn er niet meer.
De Alcatraz winkel viel tegen. Nu we kleinkinderen hebben kijk je toch anders tegen shirtjes aan, en nee het was eigenlijk helemaal niks. Dus geen shirtjes van Alcatraz.
De kerstmiswinkel is er nog steeds en ik heb een leuke kerstbal gekocht, geheel in stijl met die, die we al hebben, dus veel kleurtjes.
Verder hebben we voor 8$ een flesje water en 2 hele grote perzikken gekocht. Het was bijna net als in Spanje 38 jaar geleden, toen hadden we ook voor veel geld iets te drinken gekocht. Harry zei al, geen druppel verspillen want het is duur water.
De perzikken wogen meer dan een half pond per stuk. En onze groenteboer weet wat ze dan kosten, mooie grote perzikken, he Bert.
Nou ze waren gelukkig heel lekker!
De zeehonden hebben flink hun best gedaan het zijn er echt heel veel geworden.
In de haven van San Franciscokomt sinds enige jaren een kolonie zeehonden elk jaar weer. Ze hebben er plateau's voor gemaakt en daar liggen ze dan lekker in het zonnetje. Foto's volgen.
Nu zijn we even terug in de hotelkamer, nou ja kamer. Het is ongeveer net zo groot als onze logeerkamer. Met een bed van 120 bij 190 dus we liggen lekker knus bij elkaar.
Verder een tafel en stoel en tv, en koelkastje. We hebben gelukkig wel een eigen wc en bad. En oh ja een nachtkastje met een schemerlamp.
We zitten op de 5e verdieping van een oud pand. En de lift is er 1 uit de film die gaan we nog filmen van de week.
Zo nu gaan we naar China town.
Wordt vervolgd