8e dag wiebelbrug en seqouia's

Reizen: 

Vandaag werden we pas om 9 uur wakker. Dus rustig aan gedaan we waren toch al laat.
Ontbijt gemaakt en tegen 11 uur op pad gegaan. Richting zuid westen. Eerst kwamen we een waterval tegen. 320 mtr naar beneden en over een hangbrug waar je maar met 6 personen tegelijk op mocht staan. De brug wiebelde behoorlijk en de kloof was een meter of 30 diep. Maar erg mooi. De waterval was niet al te breed maar erg mooi.
Onderweg naar de hybriden zoal de schier eilanden heten, kwamen we seqouia's tegen dat was erg apart want we dachten dat die alleen in Amerkia groeiden. Ze zijn niet zo dik als in Amerika maar duidelijk seqouia's morgen maken we een paar foto's. Weer door een super landschap gereden vandaag. Steile hoge bergen, diepe dalen, veel schapen en veel groen. Het landschap blijft zo iets moois. Dat we toch langzaam gaan vinden dat het mooier is als Amerika, omdat hier elke meter mooi is en het af en toe net lijkt alof je op een filmset rijdt. Regelmatig lijkt het landschap op de Lord of The Rings.
Uiteindelijk zijn we terug gereden over een door de vrouw des huizes aanbevolen route. Super steile weggetjes naar beneden. Reden voor een dal tussen 2 bergen in. Prachtig in 1 woord.
We waren laat vandaag dus in Ullapool langs de Fish en Chips. Daar kwam net de Pipeband naar beneden.
Dat was het toetje voor vandaag.
Morgen gaan we terug naar Beauly. Omdat dat redelijk centraal ligt voor wat we nog willen doen.