Daar zijn we weer

Reizen: 

Sinds dinsdagmiddag zijn we aanbelandt in Las Vegas. We hebben de mooiste plaats van de campground. Lekker onder de bomen. Dus het valt nog enigzins mee met de hitte. Gisteren was het op het hoogte punt 42C. Dat is zo enorm heet dat kan je je haast niet voorstellen.

We liggen lekker bij het zwembad gaan tussen door even in de camper eten en afkoelen en dan in middag opniew naar het zwembad. Gisteravond zijn we naar de Bellagio geweest. Dat is een hotel op de strip hier ongeveer 4km vandaan. Ieder hotel heeft hier 1 of meerdere attractie's. Bij de Bellagio is het een enorm fontein dat op muziek regelmatig spuit. Het is echt prachtig. Vooral omdat ze weer iets nieuws hadden het water wordt dmv lucht erg hoog omhooggespoten. De busreis terug was een avontuur apart. Er was een USA familie die elk dubbeltje bij elkaar moest leggen om buskaarten te kopen. (duurde een kwartier in 37C) Dat is echt lastig in de bus want de chauffeurs hebben geen wisselgeld. Daarna halfverwege moesten we van bus wisselen. In de bus was een jongen aan het rappen. Best grappig. Uiteindelijk na een busreis van 3 kwartier (normaal 20 minuten) waren we bij Circus Circus.

Maar eerst moesten we een data prepaid card regelen. Miechiel had uitgevonden dat we een Verizon card moesten hebben voor 1 van onze telefoons. Die worden dus alleen bij Verizon verkocht. In de bus vroegen we aan iemand waar Verizon was, ze keek alsof we van een andere planeet kwamen. Ik liet het zien op mijn telefoon oh zei ze Vereyson. Ik sprak het verkeerd uit. We moesten zo'n card hebben omdat buitenlandse providers, zoals KPN, Vodafone enz. het gigantisch laten afweten met data (internet verkeer) hier in de USA. Dat wil zeggen we betalen 1 euro voor 1 mb. en 1mb in deze moderne tijd is helemaal niks, je kan nog geen minuut whatsappen voor 1 mb.

Met zo'n prepaid data crad hebben we nu unlimmited data voor een maand. De prepaid card zit in Harry's telefoon. En kostte 75$ voor ongelimiteerde data. En met een hotspot kunnen we nu op de laptop, whatsappen enz. 

Verizon is dus 20km buiten de stad. We zijn met een Uber gegaan en ook weer terug met de Uber.

Vanavond gaan we naar de fremont Experience, waar de zip of zoom line is. We gaan erheen met een uber, de bus komt er nl niet in de buurt. Of ik ga zip of zoomlinen weet ik nog niet horen jullie na afloop.

Foto's als het lukt ook vanavond.