de laatste dag

Reizen: 

Op de laatste dag hebben we afgewogen wat te doen.bij het zwembad van het hotel blijven en daarna de auto inleveren bij de autoverhuur,of nog wat anders doen.dat laaste is het geworden we zijn van gilroy naar de kust gereden(50)km ongeveer.daar hebben we op een statepark aan de kust gestaan,zoals op santa monica beach.bij baywatch.dat was erg verrassend omdat na ongeveer een kwartier nadat we er zaten de eerste zeehonden tot vlak aan de vloedlijn zwommen.later kwamen daar dolfijnen bij,ongeveer tien stuks.die waren helaas wel verder op zee,50 meter uit de kust.maar al bij al erg leuk.daarna op ons gemak naar san francisco gereden en de auto proberen in te leveren.inderdaad proberen want de dame in de verhuur toen we hem ophaalden is in haar boosheid (vergeten) ons een belangrijk formelier mee te geven.de dame bij de ontvangst (heel aardig) zij ik kan de auto niet uitchecken want hij is er eenvoudig niet.wij zeggen hij staat anders hier achter het muurtje...!!!Ja maar jullie hebben een gloednieuwe auto gekregen en ik kan hem niet in de computer vinden.Mama weer hij staat toch echt daar,nu word het lachwekkend (dat mens kijken buiten haar kantoortje of er echt wel een auto stond.En ja hoor hij was aanwezig.zij weer terug naar het kantoor en ongeveer 10 minuten bellen,met een steeds roder wordend hoofd.toen sorry its allright you are free of charges you can go.
Toen terug naar het motel (Trudi weer aan de beurt met typen). We moesten bellen op het vliegveld dan werden we opgehaald door de shuttle bus van Best Western. Wij bellen, en maar afwachten na ongeveer een half uur kwam de bus, pff dat luchtteop. Want we hadden er niet zoveel vertrouwen in.
Nu zitten we nog lekker op de kamer morgen om half 5 op. We gaan nog even douchen. en de koffer inpakken zodat we morgen gelijk weg kunnen.
En dan is het voorbij, de vakantie waar we zoveel zin in hadden van te voren en helemaal is geworden wat we er van hadden verwacht, we hebben zoveel gezien en alles gedaan wat we wilden. Het was geweldig.
Van San Francisco naar San Diego, via Phoenix en de mega grote koeien farms in Arizona (zo'n 5000 koeien bij elkaar onder een afdakje) naar Navajo Reservation, via Canyon de Chelly, naar de Grand Canyon, vandaar door Death Valley, naar Gilroy.
Alles was super, niks geen nare dingen.
We zullen er lang op kunnen teren en we hebben weer zin om naar huis te gaan, naar de kids en de 2 kleintjes. We zijn uitgekeken hier...........voorlopig!
Heel erg bedankt voor jullie berichtjes en we zien de meeste van jullie volgende week wel weer.