donderdag 8-8

Reizen: 

Donderdag is Harry met Tony eerst naar de Bazar geweest. Een soort van overdekte markt met allemaal verschillende "shops" waar je van allerlei gereedschap kunt kopen. Bij 42C in een overdekte markt is niet echt een pretje ik kon Harry dus uitwringen toen ze terug kwamen.
's Middags zijn we de bedrijven gaan bezoeken die al een tijdje op ons lijstje stonden.
Het is naar een bedrijf waar opvouwbare posters voor beurzen worden gemaakt, en rollups van die uittrek posters. Klein nadeel, die showrooms waren op de bovenste verdieping. En airco is hier geen artikel waar ze veel geld aan uitgeven. Bovendien was het op de 4e verdieping in een gebouw zonder lift.
Jullie kunnen nagaan, platdak, geen airco en 4e verdieping geen goede combi. We zijn niet zolang gebleven. Maar we gaan daar wel wat dingen bestellen, voor een beurs die we willen doen.
Daarna na een leverancier voor kinder knutsel artikelen. Die stond al anderhalf jaar op ons verlanglijstje. Het viel niet tegen. Het was de moeite waard om er de halve stad voor rond te rijden. Ze waren erg aardig de artikelen waren byzonder leuk, en zullen binnenkort op een website en kinderfeestje verschijnen.
Toen naar een kralen leverancier, voor Serious Request 2013. Kaya en Aleta hebben een super idee. Ook dat was erg leuk en de kralen die ze nodig heeft dat komt helemaal goed.
Toen zijn we gaan eten met de fabriek. In een Trendy restaurant, erg lux voor Chinese begrippen. En naar goed Chinees gebruik ging Paul afdingen op de rekening. Het was iets van 1400RMB ( 1 RMB is 0,125€)
hij heeft afgedongen tot onder de 1000 RMB. Zou je bij ons eens moeten proberen, zit je bij de Rede ga je de rekening afdingen, je mag daar meteen de afwas gaan doen denk ik.
's Avonds in het hotel heeft Harry met het zoontje van Paul het zwembad onveilig gemaakt, en ik heb met Paul, Henry en Tony koffie gedronken. En ben weer wat wijzer geworden over het hoe en wat in de ruzie tussen de Tinget fabriek en de fabriek van Paul.
Daarna slapen, en nu het is 5 over half 9 Chinese tijd, we gaan dadelijk rustig ontbijten en om 10 uur komt Tony ons halen.
We hebben nog wat foto's die ga ik er meteen bij zetten.
Fijne dag allemaal vandaag. Wij gaan straks de 42C weer in!