Island of Adventures

Reizen: 

Om half 9 stonden we op de parkeer bij Universal, nou kan je dus kiezen uit 2 soorten parkeren, prime, en normaal. Prime kost 35$ en normaal 22$. We hebben gekozen voor prime, omdat je dan de auto zover mogelijk naar voren kunt zetten. We schatten zo in dat we aan het eind van de dag geen zin maar hadden om ook nog de parkeergarage af te lopen.

Daarna naar binnen, in Universal studio naar de Harry Potter trein. We weten niet zeker of de trein nou echt ging rijden, we hebben het idee dat we gewoon stil stonden en er een ilusie werd afgedraaid. Toen het dorp en het kasteel in. De Harry Potter "Ride" was Droomvlucht 10.0. Erg heftig. We draaiden constant rond en ging bijna achterover op de kop. We vinden de boeken leuk de films super maar de ride is niet echt wat voor ons.

Tussen Harry Potter en Jurasicpark kwamen we de raptor tegen. Dat was echt geweldig. Een raptor in een hok, waarschijnlijk afstandsbestuurd, waar je op de foto kon. Alleen al die mensen met kinderen die netjes op de foto gaan staan met de raptor ertussen die aan oren knabbelt echt geweldig. Ook wij hebben dat gedaan. het is super leuk. De foto's en videootjes volgen. Ik moet ff uitvinden hoe ik vanaf de iphone foto's op de laptop zet. Met icloud gaat het niet waarschijnlijk is de wifi hier te traag. Morgen maar eens even de geleerden vragen.

Jurasicpark, dat is meer wat voor ons. Diverse mensen zaten met zo'n plastic regenjas in de bootjes. Nogal belachelijk. 2x zijn we geweest. We zijn gaan eten met onze eet bonnen, was ook prima. daarna hebben we King Kong gedaan was erg leuk met veel dino's die door King Kong werden aangevallen. Mooi gemaakt. Popey was ook heel leuk, na 2x waren we van top tot teen inclusief schoenen en ondergoed doornat.

Zo hebben we een aantal "rides"gedaan. Om half 2 waren we kapot. Ik denk dat we een kilometer of 8 hebben gelopen en het was bloedheet. We waren inderdaad blij met de dure parkeerplaats. Voor de rest moet je gewoon als je met kinderen gaat een hele dikke portemonnnee meenemen.

Foto's en filmpjes volgen hopelijk morgen.

 

 • Hogwards express
  Hogwards express
 • Harry Potter dorp in de sneeuw
  Harry Potter dorp in de sneeuw
 • Hogwards
  Hogwards
 • de Raptor
  de Raptor
 • Popey x2
  Popey x2
 • En nog 1 hartstikke nat
  En nog 1 hartstikke nat
 • De kerstwinkel het hele jaar
  De kerstwinkel het hele jaar