Klein ongelukje

We begonnen de dag rustig, verwarming en boiler in temperatuur naar beneden, de qooker uit, en de douche wc's uit.
We waren op tijd bij de trein. Waarom weet ik nog niet, maar Harry koos voor de overvolle roltrap met 4 koffers, in plaats van de lift die we anders altijd nemen. 
Ik heb misschien wel 100x gedroomd dat ik een keer zou vallen op de roltrap, en dat gebeurde dus nu. 1 koffer viel om en bracht mij in on balans, ik gleed achterover en viel 3 treden.
Gelukkig stond er een Chinees stel achter me en die hielden me tegen.  Bovengekomen trok Harry me overeind en de koffers weer recht. De Chinezen bedankt voor hun hulp. En ik ben er bijna ongeschonden uitgekomen uit dit avontuur. 3 vingers hebben blaren bovenaan, een 4e daar mis ik een stukje huid, en in mijn bovenbeen zitten wat blauwe plekken.

Dus verder naar de vertrekhal alwaar de eerste lange rij. De grote koffers in de automaat en wij in plaats van vertrekhal 2 naar vertrekhal 3, want de beveiliging in 2 was dicht. 
De eerste lange voettocht, alle spullen op de band dat ging redelijk snel. We waren in een uur van de trein naar de "documentencheck". De volgende lange voettocht, heel Schiphol over. 
bij dat loket moesten we een half uur wachten, want ze deden nog niks. Uiteindelijk werden we geholpen door een hele aardige Surinaamse man die op de beveiligingssticker een hartje zette voor moederdag.

Bij de gate hebben we 2 uur gewacht. Een Brabantse vrouw wilde voordringen, en riep fanatiek haar man "kom Henk" zo iets op je matje. Maar ze was nog niet aan de beurt. Harry  had altijd wel gedacht dat er nog eens zo'n vetklep (harry's woorden) naast ons zou komen zitten. En dat was nu. Een man van zeker 150/160 kg kwam naast Harry zitten. Het was hoogst irritant, want hij zat voor de helft over de leuning op Harry's plaats. Harry kon het tafeltje niet uitklappen. de hele reis had hij spek in zijn rug.

Uiteindelijk zijn we nu in het hotel, we hebben de suite gekregen, stelt niet heel veel voor maar wel leuk. We hebben een apple afspraak gemaakt voor alle kapotte spullen en gan morgen de stad in.

En nu maar eens proberen te slapen, we hebben eigenlijk een nacht overgeslagen. Het is nu 19,57 hier. Bij jullie 9 uur later.

 

 

  • foodcourt, heel veel verschillende eettentjes
    foodcourt, heel veel verschillende eettentjes
  • Nando's
    Nando's
  • besneeuwde bergen onder de wolken
    besneeuwde bergen onder de wolken