Las Vegas

Reizen: 

3 dagen en nachten in 42C was wel genoeg. We hebben erg veel plezier gehad van onze mooie plaats onder de bomen. Gisteravond zijn we naar de Fremont Experience geweest dat met de zoomline dus. Maar eerst hadden we nogal een vreemde Uber chauffeur. Ze wilde ons graag iets anders laten zien dus werden we afgezet bij Containerpark winkels en kroegen in een container. Nou ja daar hadden we niet omgevraagd. Ze heeft dus ook een slechte beoordeling gekregen.

We zijn op weg gegaan naar de Fremont gelukkig niet zo ver lopen. Dat was wel een vreemde gewaar wording een rare overkapte straat met alleen maar kroegen aan weerszijde nergens een bankje waar je even kon gaan zitten om rond te kijken en de zoomline. 45$ voor nog geen minuut vliegen. We hebben het niet gedaan. Trouwens heel weinig mensen vlogen.

In de straat veel zwervers, heel veel zwervende gezinnen, dames met ontbloot bovenlijf, veelvuldig gefotografeerd door de vele Chinezen en Koreanen, allerlei slechte straat artiesten, heel veel lawaai, elke kroeg had zijn eigen muziek op niveau keihard.

Na een half uur/drie kwartier hadden we het gezien en zijn we met een Uber weer terug gegaan. Bij de camper hebben we nog een tijdje buiten gezeten, en alle avondgasten met camper binnen zien komen. Helaas is het kantoortje om half 8 dicht. Waardoor iedere nieuwe campground gast naar het hotel moet lopen in 42C, niet echt een pretje en ook niet goed georganiseerd.

Vanochtend zijn we vroeg vertrokken, naar onze favoriete campground zo aan het eind van de camper huur. Lake Isabella daar zijn we nu. Van de foto bovenaan de website. vanaf 2014 was het meer behoorlijk leeg. In 2009 hadden we het vol gezien. En nu 9 jaar later is het weer vol, overvol. De struiken en boemen die waren aangegroeid staan onder water. Wat een voordeel is voor de kleine plaatsjes rondom het meer. Het toerisme zal wel weer opbloeien.

Zometeen om half 8 begint de icecream party. Schaaltje en lepel mee en gratis ijs halen.

We gaan het zien.

 

 

 

 

  • Skyline Las Vegas
    Skyline Las Vegas
  • De Camper lekker in de schaduw
    De Camper lekker in de schaduw
  • De kerstman op de achtergrond is het resqueteam bij het zwembad
    De kerstman op de achtergrond is het resqueteam bij het zwembad