Nog vergeten

Reizen: 

Natuurlijk vergeet ik weleens wat.
Dus nu een paar vergeten dingetjes.
IJs:
bij Devils Tower hadden we gegeten, en wilden ijs. Ze hadden daar ijs wat er echt als ijs uit zag en niet waterig sorbet ijs.
Voor 2 scoops(bolletjes) moesten we 6$ betalen en dan kregen we wel een echte cone erbij.
Nou ja vooruit zeiden we het is vakantie, en toen kregen we ijs, de cone echt helemaal vol met nog een kop erop, het waren geen 2 scoops maar wel 6.
Het was erg lekker maar wel veel.

Kikkers:
Gisteren reden we van de Wintersport parking naar Hell’s Canyon.
Onderweg kwamen we op een stuk weg waar kikkertjes rond sprongen. We keken nog eens goed, en de weg was echt geplaveid met kikkerlijkjes. Zo ranzig. Er sprongen nog wel levende in het rond, maar ja met een camper van ruim 10 meter lang wordt het lastig voor de kikkertjes en je kan ook niet even boven op de rem gaan staan. Je moet toch verder.
Dus we reden door, en het werd steeds erger, we hebben zeker 500 meter gereden over kikkerlijkjes, en levende kikkertjes. Ze waren bruin en ongeveer 2,5-3cm groot. Dus ik heb gegoogeld het lijkt mij dat het stierkopkikkertjes waren. Die komen met duizenden tegelijk tot kikker, hebben ongeveer de kleur en de maat.
Ik heb op het laatst niet meer gekeken, het was ranzig en naar.
Aan de andere kant, als het inderdaad stierkopkikkertjes zijn geweest, deze zijn echt heel kwalijk. Worden zo’n 20-30cm groot en eten alles wat los en vast zit.
Als iemand een idee heeft welke het zouden kunnen zijn, dan hou ik me aanbevolen.