Rustdag..........

Reizen: 

Vandaag was een rustdag alhoewel....
Vanmorgen ietsje langer geslapen tot 8.15. Daarna ontbeten. Toen wij we tegen 10en naar de Outlet gegaan. Eerst naar de Gapstore. Daar wat dingetjes gekocht voor de kleintjes. Toen naar de Nike store, of zoals de Amerikanen zeggen Nikiiie.
Onderweg naar Starbuck voor mijn favoriete koffie, capuccino venti, 50/50 met caramel on the top. Oftewel een grote capuccino, niet al te sterk met caramel siroop bovenop het schuim. Erg lekker!
Toen naar de Nike winkel, schoentjes gekocht voor Jamie en voor Kaya hadden ze geen leuke. Dus daarna ons rotgezocht naar Footlocker want daar hadden we ze wel gezien. Dat is ook gelukt.
Daarna zijn we naar een ander winkelcentrum gegaan voor de Super Walmart. We hebben nog nooit zo'n grote Walmart gezien. Enorm, ze hebben alles behalve meubels.
Er was een hele afdeling Haloween artikelen, erg leuk. We hebben er leuke foto's gemaakt.
Ze hadden zelfs "leuke" jasjes en jurkjes voor honden, ook voor Lex. Zie de foto's ook haloween jasjes voorradig voor honden.
Er was een aquarium afdeling.Je kan het zo gek niet bedenken of ze hadden het.
Buiten werden op onze vingers getikt, er mochten geen foto's worden gemaakt, waarom niet? Nou gewoon Store polici.
Toen mijn voeten het begaven is Harry nog even verder gaan kijken en eindelijk de ipot gevonden waar hij naar op zoek was voor een goeie prijs.
Nog mayonaise gekocht en nog een paar kleine dingetjes en dat was het. Bij de Mac een heerlijk fruitsalade met yoghurt gegeten en Harry een salade met kip.
Gezond toch, we zullen het maar niet over het ijsje hebben.
Vanmiddag gerelaxted bij het zwembad, en nu ligt het bed van 2x2 vol en vraagt Harry zich af hoe we het mee krijgen. Maar het zal wel lukken (hoop ik).