Seaworld en reizen

Reizen: 

Vanmorgen na 13 uur slaap!!! We hadden griep de laatste 3 dagen, we waren koortsig, hoofdpijn hoesten, en verkouden, alle symptonen van de Pigflu (Mexicaanse griep). Opgelopen in Atlanta op het vliegveld, ik was er al bang voor, de mensenmassa daar was zo enorm dat het knap was geweest als we daar niks hadden opgelopen. Maar niemand hoeft zich druk te maken, 3 dagen en het is voorbij, niet de moeite van een injectie waard.
Om 6 uur uit bed en ingepakt, ontbeten en hop naar San Diego voor Seaworld.
Het was erg rustig het park ging om half 10 open en om half 12 hadden we alles gedaan wat we wilden: dolfijnen voeren en aaien, roggen aaien, haaien en pinquins gezien, de zeeotters bekeken, en wildartic gedaan. Nergens wachttijd overal konden we zo doorlopen. Om 12.30 begon de orka show. Het was weer super. Het voordeel was dat het zo rustig was in het park vanwege de scholen die vandaag weer zijn begonnen.
We hebben leuke kado's voor onze kleine kids en om half 2 zaten we weer in de auto.
Naar Arizona. We zijn onderweg 2x aangehouden door de border patrol om te kijken of we geen illegale Mexicanen in de auto hadden verstopt.
De reis was weer prachtig door een afwisselend landschap van bergen, rotsen, woestijn en leegte.
Uiteindelijk toen het bijna donker was zijn we neer gestreken vlak bij Phoenix Arizona. Onderweg nog de auto volgetankt voor 23$. Dat was al in Arizona. We stapten uit en het leek wel of Harry midden in de winter de kachel vol hout had gegooid, jullie weten hoe bloedheet het dan kan zijn in huis, nou zo heet en dan nog de hete fohn erbij. Een graad of 40 dus.
Het is nu half 9 en nog bloedheet buiten.
We hebben net gegeten bij de Panda Expres, een Chinees ala MC Donalds.
Toen we buiten kwamen, kwam er een enthousiaste Amerikaan op ons af die ons in de lucht Spaceshutle en Spacelab aan wees. 2 stippen die langzaam langs de zwarte hemel vlogen.
Heel apart zo'n man.
Nu weer in onze kamer waar het heerlijk koel is zonder airco. Dadelijk lekker slapen en morgen richting de Indianen.