Spierpijn

Reizen: 

2 dagen Universal gaat niet in onze koude kleren zitten. We hebben gemerkt dat we echt wat ouder worden. Al liepen wij nog zo kwiek als een hoentje vergeleken met heel veel andere ouderen. Ook vrijdag waren we er om 2 uur klaar mee. We hadden pijn in onze benen en waren moe. We hebben wel nog leuke dingen gedaan, daarbij heeft het Harry Potterdorp onze voorkeur. De attractie The Gringotts was erg leuk. Zo leuk dat we er 2x in zijn geweest. We hebben weer afgekoeld bij het zwembad.

Gisteren was het bewolkt, dus in de middag naar de Florida Mall. Een super groot winkelcentrum waar half Orlando naar toe was gekomen. Ik heb er goeie sandalen gekocht, en we zijn bij wat winkels binnen gelopen. Op de foothcourt hebben we Chinees gegeten. Eigenlijk was er uit alle windrichtingen wel eten. Maar dit leek ons het lekkerst.

Vandaag hadden we allebei zo'n spierpijn van Universal dat we heel rustig aan hebben gedaan, bovendien waren de weersvoorspellingen ook niet best. We zijn op zoek gegaan naar een beetje goed airboot bedrijf. Maar blijkbaar hadden wij niet in de gaten hoe slecht de weersvoorspellingen eigenlijk waren, bij de 3 bedijven die we bezocht hebben, waren of de boten al uit het water of ze waren er mee bezig.

Uiteindelijk kozen we er voor naar de kust te rijden en toen werd het pas echt slecht weer. De regen kwam als een gordijn we zagen de weg niet eens meer. We zijn omgedraaid en terug gereden naar Orlando. Eten gehaald en kijken wat het weer morgen brengt. Nog 3 nachtjes slapen dan gaan we de camper (rv) halen.

We kunnen niet wachten.

 • Gringotts bank
  Gringotts bank
 • M&M shop
  M&M shop
 • Dit was de tekst op de tv vanmorgen
  Dit was de tekst op de tv vanmorgen
 • Longhorn koeien verweg
  Longhorn koeien verweg
 • Regengordijn op de snelweg
  Regengordijn op de snelweg
 • Slecht weer boven Orlando
  Slecht weer boven Orlando