Stranddag

Reizen: 

Eerst onze ontbijt avonturen. Er was ontbijt, met gekookte eitjes en bruin brood, en zelfs wafels die je zelf kon bakken. Maarrrrrrrrrrr er was een Mexicaanse familie met 6 kinderen, die alle mini cakejes had gepakt. En vervolgens alle kinderen zelf wafels liet bakken, en dus was er aan het eind geen deeg meer, en lagen alle cakejes en wafels met een heel flesje stroop in de prullebak.
Morgen maar weer proberen.
Daarna naar de Mall, een groot winkelcentrum "indoors". Erg mooi met leuke winkels.
Maar ze gingen pas om 11 uur open.
Dus lekker naar het strand gegaan, en daar waren veel, heel veel mensen maar wel erg lekker om een dagje niks te doen. Het was alleen lastig de auto kwijt te raken. Nadat we een half uurtje hebben rond gereden zijn we midden in Laguna Beach een kleine parkeergarage tegengekomen, parkeren koste 15$ maar toch maar gedaan zo zonde van je dag om nog langer rond te rijden.
Er waren veel Japanners. Er was iemand die als een sheik rond liep met een bijbel in de hand de hele dag langs het strand heeft gelopen en riep dat iedereen dood ging maar dat niemand weet wanneer precies.
Aan het eind van de dag toch naar de mall. Leuke dingen voor onze kleine kids gekocht.
En lekker gegeten, ik echt Amerikaans een "slize" of pizza met fruitsalade en een beker Pepsi, en Harry Chinees met loempia's en ook een beker Pepsi.
Straks gaan we nog even koffie drinken bij de Mac en dan morgen de grote dag, de walvis safari.